Hvordan foregår prosessen når man vurderer å bytte trapp?

Mange lurer på hvordan prosessen med å bytte ut trappen foregår, og vegrer seg for å komme i gang – nettopp fordi man er usikker på hva man begir seg ut på.

Her skal vi forklare hvordan det foregår, slik at du kan være forberedt og trygg gjennom prosessen.


1. Du er usikker på design og hva som passer inn hos deg, og ønsker hjelp til å finne gode løsninger

Hvis du har mulighet kan du sende oss et par bilder av trapperommet ditt sammen med mål på trappeåpningene-post. Da kan vi skissere opp trapperommet, og komme med forslag til løsninger og design som kan passe hos deg.

Det er også mulig å avtale en befaring. Da kommer vi hjem til deg og tar mål, og foreslår løsninger som passer hos deg. Vi kan se på ulike trappemodeller, og sammen bli enige om hvilket design du ønsker. Befaring kan du enkelt bestille i kalenderen vår. Du kan også kontakte oss på telefon 56 12 66 00 eller e-post.


2. Du vet hva du vil ha, og du har bestemt deg for en trappemodell – eller du har inspirasjonsbilder av trappen

Dersom du har et klart bilde av hva du ønsker (helt eller delvis), tar du kontakt med oss på e-post med informasjon og bilder av hva du ønsker. Du kan også ringe oss på telefon 56 12 66 00 hvis du synes det er enklere. For å kunne gi en pris på løsningen trenger vi mål på trapperommet. Dette kan du enten gjøre selv og sende til oss, eller du kan bestille en befaring via kalenderen vår, på telefon eller e-post. Hvis du ønsker å ta mål selv trenger det ikke være nøyaktige mål. Ved en evt. bestilling vil vi ta kontrollmål.


Mål på trapperommet

Dersom du ønsker å ta mål av trapperommet selv og sende til oss, så trenger ikke dette være nøyaktige mål. Vi trenger kun omtrentlige mål for å kunne skissere høyde (antall trinn) og bredde på trapp, for å kunne gi en estimert pris. Dersom man ønsker å bestille trapp kommer vi og tar kontrollmål for å sikre at trappen blir produsert på riktige mål.

Prosjektere trapperom og åpninger

Det som kan være greit å være klar over er at vi kun lager trapper, og kan hjelpe deg med løsninger som passer i ditt eksisterende trapperom – eller ditt prosjekterte trapperom. Dersom du trenger hjelp til å lage trappeåpning, og har spørsmål om hvor dette best kan plasseres hos deg, bør du først ta kontakt med en arkitekt eller byggmester. Vi kan gjerne hjelpe deg med anbefalte mål på trappeåpning, men kan dessverre ikke hjelpe med plassering av dette da det krever byggteknisk kompetanse. Vi har dog flere dyktige firma vi samarbeider med, og kan gjerne sette deg i kontakt med disse.Har du andre spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne! Ring oss på 56 12 66 00, eller send oss en e-post.